Bez ľútosti. Iba ocko. Na ulici, kde žije tá, ktorú milujem. Čierny ľad - Child, Lee, 1954-; Titchmarsh, Alan; Clark, Mary Higgins, 1929-2020; Dickinson, Matt (Najlepšie svetové čítanie, 2003)
V prvom románe sa dobrodruh Jack Reacher dáva najať, aby odhalil slabé miesta v ochranke americkeho viceprezidenta; v druhom románe sa po dovolenke v Taliansku spokojnému manželskému páru zrúti ich rodinná pohoda; v treťom románe sa na dvore hlavnej hrdinky nájdu pozostatky dvoch zavraždených mladých žien a ona sama sa ocitne v smrteľnom ohrození; v poslednom románe prebieha zúfalý boj o prežitie na výskumnej stanici v Antarktíde