Horká krev - Jackson, Lisa, 1952- (Domino, 2011)
V hotelovej izbe bola nájdená uškrtená prostitútka. Niekoľko míľ odtiaľ zdvihne populárna rozhlasová moderátorka Samantha Leedsová telefón a z neho poprvýkrát začuje neznámy mužský hlas, ktorý jej oznámi, že nastal čas, aby začala pykať za svoje hriechy. Kto by si bol vtedy pomyslel, že medzi týmito ženami môže existovať nejaká väzba?