Vyvolená k smrti - Jackson, Lisa, 1952- (Domino, 2010)
Detektívka Regan Pescoliová pracuje na prípade Vraha od Medvedej rieky už niekoľko mesiacov. Ani v nejhoršom sne by ju však nenapadlo, že sadistický maniak zaútočí aj na ňu. Regan moc dobre vie, že v jeho zvrátenej mysli existuje akýsi šialený plán, ktorého základnou súčasťou sú obete priviazané k osamelým stromom v mrazivej pustatine montanských hôr