Závist : pomsta bude sladká - Miles, Elizabeth, 1982- (Klokan (Alpress), 2013)
Blíži sa jar, sneh sa topí a odhaľuje skryté tajomstvá. Furie sú späť a Emily to má čoskoro zistiť. Po tom, ako prehltla červené bobule, vďaka ktorým zachránila Judda, je s Furiami zviazaná a postupne sa v nej odohráva premena. Emily by sa chcela zdôveriť Juddovi a Gabby, ale nemôže, bojí sa ešte väčšej pomsty. Furie sú v strehu a ich moc stále narastá.