Tiene Londýna. 1., Meno hviezdy - Johnson, Maureen, 1973- (Ikar, 2013)
Rory Deveauxová, sympatická tínedžerka z Louisiany, sa s rodičmi presťahovala do Anglicka a nastúpila do internátnej školy v Londýne. Meno Jack Rozparovač jej nič nehovorí až do chvíle, kým sa po meste neroznesie strašná správa. Ktosi sa zahral na tohto päťnásobného záhadného vraha z devätnásteho storočia a svoju obeť zabil brutálnym spôsobom presne ako on. Prečo iba ona vidí muža, ktorý je podľa polície hlavný podozrivý?