Kosti zrady : příběh z Farmy mrtvol - Bass, Jefferson (BB/art, 2011)
V bazéne opusteného hotela sa nájde zamrznuté telo dole tvárou. Obeťou je renomovaný fyzik, ktorý sa však neutopil, ale bol vystavený smrteľnej dávke rádioaktivity. Kto mal záujem na jeho smrti?