Kosti zrady : příběh z Farmy mrtvol - Bass, Jefferson; Zetka, Radim (Praha : BB/art, 2011)
V bazéne opusteného hotela sa nájde zamrznuté telo dole tvárou. Obeťou je renomovaný fyzik, ktorý sa však neutopil, ale bol vystavený smrteľnej dávke rádioaktivity. Kto mal záujem na jeho smrti?
Preložené z angličtiny
Keywords: americká literatúra; detektívne príbehy; americké romány; detektívky, trilery