Pomsta - Ryan, Chris, 1961- (Naše vojsko, 2010)
V Bejrúte je unesená Katie Dartmouthová, mladá reportérka televíznej stanice Sky TV. Jej únoscovia sú teroristi z organizácie Hizballáh. Teroristi sa vyhrážajú, že ak Veľká Británia nestiahne svojich vojakov z Iraku, popraví Katie v priamom televíznom prenose