Pán Gum a zázračné kamienky / [4. diel] - Stanton, Andy; Karovičová, Katarína, 1951-; Tazzyman, David (Bratislava : Slovart, 2011)
Aké strašné tajomstvo skrýva starý schátraný veterný mlyn? Prečo tam striehne pán Gum? A čo vie Stará mama?
Keywords: anglická literatúra; príbehy pre deti; literatúra pre deti a mládež; čítam si sám (7+)