Pachuť slov - Bartková, Alica (Bratislava : Slovart, 2013)
Čerstvo rozvedený tridsiatnik s komplikovanou zlomeninou zrazu dostane chuť sa zo všetkého vypísať. Vyjde mu kniha a zrazu sa jej dej začína prenášať do jeho života. Túžby sa stávajú realitou.
Žiadne šťastie netrvá večne
Keywords: slovenská literatúra; spoločenské romány; slovenské romány