Veselé básničky o zvieratkách - Mislovičová, Sibyla, 1958- (Moja knižka o zvieratkách, 2013)
Veselé knižkové leporelo s básničkami o zvieratkách na gazdovstve, na dvore, v prírode a v zoologickej záhrade