Učíme sa s básničkami - Rajčániová, Zuzana (Veselá škôlka, 2013)
Pracovný zošit ako hrou zaujať a motivovať deti k osvojovaniu si zručností, návykov a poznatkov. Súbor cvičení zameraných na správnu výslovnosť a nácvik kresby, na problémy v oblasti samoobsluhy a sociálneho vývinu dieťaťa a poznávacích znalostí v predškolskom veku