Čarodejný hrad. 2., Zázračný meč - Brezina, Thomas C., 1963-; Pricken, Stephan; Chrenovská, Agáta (Bratislava : Fragment, 2013)
Sídlo zlého rytiera ukrýva v podzemí kúzelný meč a ten, kto ho získa je vraj neporaziteľný.
Biografické údaje o autorovi
Čitateľov od 7 rokov
Keywords: rakúska literatúra; príbehy pre deti; fantazijné príbehy; literatúra pre deti a mládež; čítam si sám (7+)