Slepá bohyně - Holt, Anne, 1958- (Nord krimi, 2013)
Jedného dňa v Osle nájdu zavraždeného narkomana. V krátkom čase sa policajtom prihlási páchateľ a vzápätí je vo svojom byte nájdený mŕtvy advokát zavraždeného. Vyšetrovatelia hľadajú súvislosti a odhaľujú dômyselne fungujúcu drogovú mafiu