Na ostří nože - Connolly, John, 1968- (BB/art, 2013)
Prenasledovaný spomienkou na neobjasnenú vraždu svojej ženy a malej dcérky a sužovaný pocitom vlastnej viny, bývalý newyorský detektív Charlie "Bird" Parker objasňuje prípad zmiznutého dievčaťa