Milenka na jednu noc - Becnel, Rexanne (Slovenský spisovateľ, 2012)
Prezývajú ju Dohadzovačka, no Hester sa považuje skôr za sprostredkovateľku manželstiev. Učí mladé dámy , ako uloviť vhodného manžela. Pod jej strohými vdovskými šatami neunikne krása Adrianovi, ktorý sa z Ameriky vracia do Londýna. Ten si zaumieni, že odhalí všetky jej tajomstvá