Slová a slovná zásoba s autami. Slovenský jazyk : predškolský vek 5-6 rokov - Dzuriková, Žofia (Učíme sa s Disney, Uč sa s nami, 2013)
Prehľadne usporiadané úlohy podľa náročnosti, ktoré pomôžu dieťaťu pri osvojovaní si základných školských vedomostí. Interaktívne samolepky, hry, kartičky so slovami pomôžu naučiť sa, precvičiť a osvojiť viac než päťdesiat najčastejšie používaných slov a slovných spojení a porozumieť ich významu