Slová a slovná zásoba s autami. Slovenský jazyk : predškolský vek 5-6 rokov - Dzuriková, Žofia; Disney Storybook Artists (Praha : Egmont ČR, 2013)
Prehľadne usporiadané úlohy podľa náročnosti, ktoré pomôžu dieťaťu pri osvojovaní si základných školských vedomostí. Interaktívne samolepky, hry, kartičky so slovami pomôžu naučiť sa, precvičiť a osvojiť viac než päťdesiat najčastejšie používaných slov a slovných spojení a porozumieť ich významu
Obálka: Ty na to máš
Predškolský vek od 5-6 rokov
Keywords: slovenčina; slovná zásoba; slová; predškolská výchova; pracovné zošity