Rafa - Nadal, Rafael, 1986-; Zererová, Andrea; Zererová, Anna; Zubiarrain, Miguel Angel (Bratislava : Timy Partners, 2011)
Čo robí majstra majstrom? Čo treba urobiť pre to, aby ste sa vo svojom športe stali najlepším na svete? Rafael Nadal pozná na tieto otázky odpovede.
Preložené pravdepodobne zo španielčiny
Keywords: Nadal, Rafael, -- 1986-; tenis; tenisti; úspech; biografie