Hranice : kedy povedať nie, kedy povedať áno - Cloud, Henry, 1956-; Townsend, John Sims, 1952- (Porta libri, 2013)
Kniha prináša biblický pohľad na hranice - čo hranice sú, čo chránia, ako sa vytvárajú, ako sú narušované, ako ich opraviť a využívať. Pomôže stanoviť či napraviť hranice vo vzťahu k našim blízkym - k rodine, partnerovi, deťom, v práci, ale aj k sebe samému a k Bohu.