Hranice : kedy povedať nie, kedy povedať áno - Cloud, Henry, 1956-; Townsend, John Sims, 1952-; Várošová, Ivana (Bratislava : Porta libri, 2013)
Kniha prináša biblický pohľad na hranice - čo hranice sú, čo chránia, ako sa vytvárajú, ako sú narušované, ako ich opraviť a využívať. Pomôže stanoviť či napraviť hranice vo vzťahu k našim blízkym - k rodine, partnerovi, deťom, v práci, ale aj k sebe samému a k Bohu.
Na obálke: New York Times bestseller
Zoznam biblických kníh
Poznámky
Keywords: sebavýchova; sebazdokonaľovanie; sebapoznanie; interpersonálna komunikácia; Christian life; kresťanský život; interpersonálne vzťahy; Interpersonal communication; Self-culture; Interpersonal relations; interpersonálne konflikty; Popular works; populárno-náučné publikácie