Trikrát na svitaní - Baricco, Alessandro 1958- (Slovart, 2013)
Román rozvíja tri príbehy, ktoré sa začínajú na svitaní v hoteli. Ich protagonistami sú ľudia, ktorí sa stretnú v rôznych fázach svojho života, hoci v skutočnosti by sa stretnúť nemohli