Čisté rúčky - Jaroš, Miroslav, 1978-; Šenc, Martin (Ikar, 2013)
Miro Jaroš napísal text a spolu s deťmi naspieval pesničku o tom, prečo je dôležité mať čisté ruky. Pred jedlom, po príchode z ihriska, po WC, či pred spaním. Deti sprevádza príbehom medvedík čistotný a nechýba CD s dvomi verziami pesničky - jedna Zaspievaj si s Mirom a druhá karaoke verzia Zaspievaj si sám