Slepá viera - Lyons, CJ, 1964- (Motýľ, 2012)
Sarah je presvedčená, že jej manžela a syna zavraždil vyšinutý psychopat. Hoci bola pri tom, ako vrah umiera smrtiacou injekciou, nenachádza útechu. Vzhľadom na to, že telá Sama a Josha sa nenašli, rozhodne sa vrátiť na miesto činu a nájsť dôkaz o ich smrti - čokoľvek, čo by ju presvedčilo, že to všetko nie je iba nočná mora. Odhalenie je oveľa horšie, ako očakávala. Čo ak popravili nesprávneho muža?