Čarohľadačky. 8., Tajný poklad - Adams, Georgie (Čarohľadačky, 2013)
V kráľovstve plnom zázrakov pátra Sisa po stratenom ôsmom prívesku v tvare mince. Hľadanie ju zavedie do spletitých podzemných chodieb, v ktorých kedysi dávno spávali draci