Čarohľadačky. 4., Dve sestry - Adams, Georgie (Čarohľadačky, 2012)
Čarohľadačky už našli tri prívesky. Sisa ich uložila do bezpečia, ale aby mohla hľadať ďalej, musí sa znova vydať do Karizmy. Hoci aj priamo z koncertu svojej obľúbenej skupiny