Čarohľadačky. 4., Dve sestry - Adams, Georgie; Millward, Gwen; Budjačová, Eva (Bratislava : Slovart, 2012)
Čarohľadačky už našli tri prívesky. Sisa ich uložila do bezpečia, ale aby mohla hľadať ďalej, musí sa znova vydať do Karizmy. Hoci aj priamo z koncertu svojej obľúbenej skupiny
dievčatá od 7 rokov
Keywords: anglická literatúra; dievčenské príbehy; anglické príbehy; literatúra pre deti a mládež; čítam si sám (7+)