Čarohľadačky. 3., Dračia pomsta - Adams, Georgie; Millward, Gwen; Budjačová, Eva (Bratislava : Slovart, 2012)
Príbeh, v ktorom pri hľadaní prívesku v tvare mušle, musí Sisa čeliť aj kliatbe
dievčatá od 7 rokov
Keywords: anglická literatúra; dievčenské príbehy; literatúra pre deti a mládež; English stories; Children's publications; anglické príbehy; čítam si sám (7+)