Čarohľadačky. 1., Kráľovnin náramok - Adams, Georgie; Millward, Gwen; Budjačová, Eva (Bratislava : Slovart, 2012)
Sisa pri hľadaní ukradnutého čarovného náramku sa stretáva s nebezpečnými čarodejníkmi a ich prisluhovačmi
Preložené z angličtiny
dievčatá od 7 rokov
Keywords: anglická literatúra; dievčenské príbehy; English stories; Children's publications; príbehové prózy; English fiction; literatúra pre deti a mládež; anglické príbehy; čítam si sám (7+)