Kristovci - Rončáková, Terézia; Mihočová, Emília; Bechný, Ľubomír, 1963-; Tkáčová-Hennelová, Hedwiga; Bechná, Eva; Dluhý, Rastislav (VIFO - Ľubomír Bechný, 2013)
Dvanásť slovenských osobností hovorí o svojom stretnutí s Bohom a o prežívaní vzťahu s ním, o povolaní a poslaní, o čítaní znamení čias...