Pápež zázrakov : Ján Pavol II - Englisch, Andreas (Spoločnosť Božieho slova, 2013)
Andreas Englisch, taliansko-nemecký spravodajca ako akreditovaný novinár sprevádzal pápeža Jána Pavla II. na jeho apoštolských cestách. Počas nich sa stal jeho obdivovateľom, obhajcom a v predkladanej knihe cítiť veľkú lásku a úctu k nemu. Racionalita v autorovi zápasí s tým čo ho presahuje - so zázrakmi. A tých sa za života Jána Pavla II. udialo mnoho