Múrom proti hlave - Čomaj, Ján, 1935- (Zlatý fond Kysuckého múzea, 2013)
Beletrizovaný pohľad na život a dielo kysuckého rodáka, spisovateľa a pedagóga Jozefa Hnitku. Nie je len obyčajným životopisom, ale bohatou kronikou vzťahov, skutkov, reálií, o ktorých vieme zatiaľ málo