Šifra mistra Leonarda. Fakta : samozvaný průvodce po skutečnostech ukrytých ve fiktivním příběhu - Cox, Simon, 1966-; Amiourová, Kateřina (Praha : Metafora, 2005)
Sprievodca dielom Dana Browna - Da Vinciho kód
Keywords: Brown, Dan, -- 1964-; okultizmus; americké romány; literatúra faktu; American novels; Non-fiction