Myšlienky bl. Jána Pavla II - Kubica, Peter, 1976-; Lajda, Stanislav, 1959-; Vlčková, Eva, 1976- (Krajská knižnica, 2013)
Myšlienky Jána Pavla II.: cyrilo-metodské, kultúrne, umelecké, tvorivé, komunikačné, mediálne, historické, národné, láskavé, láskyplné, vieroučné, ekonomické, hospodárske, sociálne