Lietajúci Šmolko - Peyo, 1928-1992 (Šmolkovia, 2011)
Príbehy obľúbených malých modrých škriatkov, šmolkov, známych z televíznych obrazoviek. V tomto komikse nájdu čitatelia celkom päť dobrodružstiev, kde nebude chýbať napätie, ale ani zábava. Do šmolkovskej dediny zavíta i nebezpečný Gargamel...