Zabít Alexe Crosse - Patterson, James, 1947- (Klokan, 2013)
Došlo k únosu prezidentových detí, ale nikto nežiada výkupné. Alex robí, čo môže, ale niekto vysoko postavený sa snaží udržať ho mimo prípad. A šanca nájsť deti živé sa zmenšuje. Prvá dáma požiada Alexa, aby jej deti zachránil. Napriek tomu, že nemá žiadnu stopu, uskutoční zúfalé rozhodnutei, ktoré je v rozpore s tým, v čo verí.