Madonna : nový ilustrovaný životopis - Voller, Debbi (Slovart, 1992)
Kniha vykresľuje Madonnin život a kariéru od detstva v Detroite cez jej prvé výboje až po LP-platňu Like a prayer. Priblížené sú rozhodujúce udalosti života - jej posadnutosť tancom, muži, prvé nahrávky, sláva, ale aj dramatické podrobnosti jej neúspešného manželstva so Seanom Pennom