Ovce.sk (01). [1. diel]. Za siedmimi wifinami a siedmimi statusmi - Drobný, Miro (Európsky inštitút, 2013)
Knižné pokračovanie a DVD úspešného televízneho animovaného seriálu OVCE.sk, ktorý chráni deti pred nástrahami internetu, mobilov, nových technológií a šíri slovenské kultúrne dedičstvo. Súčasťou knihy je DVD a príručka pre rodičov.