Errata - Getting, Peter, 1975- (Artis Omnis, 2014)
Ako to vlastne bolo s rajským jablkom a prečo Ježiš nemal rád figy? Je syzifovský údel skutočne bezútešný? Letela Lajka do vesmíru len vďaka pilotovej hnačke? Peter Getting si vo svojej štvrtej knihe, prozaickej zbierke ERRATA, berie „na mušku“ rôzne antické, biblické či moderné mýty a legendy, ktoré sa časom stali akýmisi ikonami histórie, a s humorom i vážne ich konfrontuje so skúsenosťou súčasníka