Matky a macochy : príbeh štyroch žien - Bhujun, Renata, 1969- (Artis Omnis, 2014)
Ošúchaná sídlisková lavička je miestom, kde sa takmer denne stretávajú štyri priateľky. Ako bútľavá vŕba dôverne načúva ich problémom aj veselým zážitkom. Helena, Denisa, Nina a Etela každá je iná, každá svojím príbehom dokresľuje pestrú paletu ženského sveta. A každá v sebe ukrýva vlastné tajomstvá... Popritom vôbec netušia, ako sa ich osudy skrížia.