Pilot a Malý princ : život Antoina de Saint-Exupéry - Sís, Petr, 1949- (Slovart, 2014)
Táto útla knižka vznikla ako pocta autorovi Malého princa, najobľúbenejšej rozprávky pre deti aj dospelých. Skvelý Peter Sís (1949), česko-americký spisovateľ, ilustrátor, filmár a nositeľ prestížnej Ceny Hansa Christiana Andersena napísal knihu o živote pozoruhodného človeka, priekopníka letectva, objaviteľa, dobrodruha, umelca a humanistu