Obvinenie - Hriešik, Maja 1978-; Hečko, Maroš, 1967- (Slovenská tvorba, 2014)
Skutočný príbeh, inšpirovaný nepravdivým obvinením zo sexuálneho zneužívania maloletých dcér, odhaľuje justičné praktiky na Slovensku, rozpráva o živote v cele aj o osudoch spoluväzňov. Niektorých si čitatelia možno pamätajú z novinových riadkov.