Žilina, do toho! : almanach žilinských športových klubov - Kašša, Róbert (Občianske združenie Pro Žilina, 2014)
Cieľom knihy je priniesť súhrnný a praktický prehľad všetkých športových klubov pôsobiacich v našom meste.