Nežný dotyk nenávisti - Hrašková, Eva 1988- (Marenčin PT, 2014)
Dve ženy. Dva odlišné ľudské osudy. Timea, ktorá má všetko a Lucia, ktorá takmer všetko stratila. Timea, mladá, krásna, s úspešnou kariérou a platom, o ktorom sníva každý. Šéf jej zobe z ruky... Jedného dňa však začne jej dokonalý život naberať spätný chod. Stolička v práci sa trasie, snúbenec zmizne bez stopy a nočný incident v uliciach hlavného mesta ju prinúti zamyslieť sa nad životom. Lucia, na rozdiel od Timey, nemá nič. Život jej ukáže krutosť opakujúcej sa histórie: stojí pred rovnakým životným rozhodnutím, ako kedysi jej matka... Ako zmení osudy oboch žien charizmatický muž? Ktorý cit je silnejší ako láska? Azda iba nenávisť...