Hokej v Žiline 1925 - 2010 - Ondruš, Dušan; Mrva, Marián, 1946-; Straka, Juraj, 1938-; Užák, Július (Abtlač SK, 2014)
Autori publikácie si dali za cieľ priblížiť, oživiť a spropagovať historické udalosti po futbale druhého najúspešnejšieho športu v Žiline ľadového hokeja.