Pony Tím. 3., Poník má problémy - Betancourt, Jeanne (Arkus, 2014)
Pamin otec je veterinár, takže Pam je zvyknutá pohybovať sa v blízkosti chorých zvierat. Keď však ochorie jej vlastný poník, Pam potrebuje pomoc svojich priateliek viac ako kedykoľvek predtým.Anna a Lulu, jej kamarátky z Pony tímu, sa usilujú prísť na to, čo vlastne spôsobilo poníkovu chorobu. Dokážu vyriešiť túto záhadu? Bude Svetluška zase zdravá?