Pony Tím. 1., Chcem poníka - Betancourt, Jeanne (Arkus, 2012)
Lulu chce poníka. Keby mala poníka, bez ťažkostí by dokázala vydržať u starej mamy až do chvíle, kedy sa po ňu vráti jej ocko, ktorý odišiel na výskumnú výpravu k rieke Amazonke. A keby mala poníka, mohla by podnikať jazdecké vychádzky spolu so svojimi kamarátkami Pam a Annou, ktoré obe majú poníky. A dokonca by si mohli založiť PONY TÍM! Keď Lulu jedného dňa nájde ťažko zraneného poníka, rozhodne sa, že mu pomôže. Dokáže však toto krásne zviera zachrániť?