Pony Tím. 1., Chcem poníka - Betancourt, Jeanne; Brown, Robert S.; Mečíř, Tomáš (Senica : Arkus, 2012)
Lulu chce poníka. Keby mala poníka, bez ťažkostí by dokázala vydržať u starej mamy až do chvíle, kedy sa po ňu vráti jej ocko, ktorý odišiel na výskumnú výpravu k rieke Amazonke. A keby mala poníka, mohla by podnikať jazdecké vychádzky spolu so svojimi kamarátkami Pam a Annou, ktoré obe majú poníky. A dokonca by si mohli založiť PONY TÍM! Keď Lulu jedného dňa nájde ťažko zraneného poníka, rozhodne sa, že mu pomôže. Dokáže však toto krásne zviera zachrániť?
deti od 7 rokov
Keywords: americká literatúra; príbehy pre deti; americké príbehy; publikácie pre deti; American stories; Children's publications; čítam si sám (7+)