Pony Tím. 2., Poník nesmie odísť - Betancourt, Jeanne; Brown, Robert S.; Mečíř, Tomáš (Senica : Arkus, 2013)
Anna má veľmi rada svojho poníka Orieška. Vie, že ona a Oriešok jednoducho patria k sebe. Ibaže v škole sa jej príliš nedarí a jej rodičia sa domnievajú, že za to môže práve Oriešok. Rozhodli sa teda, že ak si nezlepší známky, dajú poníka preč. Pam a Lulu, členky Pony tímu, chcú Anne pomôcť. Vedia, ako veľmi svojho poníka zbožňuje. Dokáže Pony tím Anne a Orieškovi pomôcť? Zostane s nimi Oriešok aj naďalej?
deti od 7 rokov
Keywords: americká literatúra; príbehy pre deti; americké príbehy; publikácie pre deti; American stories; Children's publications; čítam si sám (7+)