Umenie sovietskej kuchyne - Von Bremzen, Anya, 1963- (Premedia Group, 2014)
Autorka v tragikomických situáciách zachytáva sedem dekád Sovietskeho zväzu, jeho úspechy, trápenia, ako aj roky pred nástupom boľševizmu a rýchle zmeny po jeho páde. Rozpráva aj o tom, ako potravinový trh oživili nápady opozerané pred vojnou v USA, ako udržiavali Leninovu múmiu, či aké dopady mala Gorbačovova nedomyslená prohibícia.